Svenskar blir jagade i Seved [VIDEO]

Vilket trevligt område invandringen har skapat i Seved. Vem skulle inte vilja bo bland dessa ”barn”? För det HANDLAR JU OM BARN!

Är det verkligen rätt att vi lägger massor av miljoner år efter år på dessa personer? Vad försöker våra politiker göra med den vårdslösa invandringen som Sverige har? Skapa fler områden som i Seved?

Du som röstade på ett parti som är positivt till fortsatt vårdslös invandring, det är delvis ditt fel! Hoppas du och dina barn får växa upp i ett sånt område om du inte tänker om.

Skatterna. SvD skriver om att Sveriges höga skatter jagar bort ”utländska talanger”. Det roliga är att de även jagar bort Svenska företag som väljer att sätta sig utomlands istället för att vara kvar i Sverige och betala den sjukt höga skatten. Även jag har planer på att flytta utomlands pga skattetrycket.

SR, SvD, SR, SvD, SvD

Annonser

Ett svar till “Svenskar blir jagade i Seved [VIDEO]

  1. Muslimer skrämmer kristna invandrare numera. Dom har flytt från bl.a Afrika för att slippa undan muslimska gangstergäng som dödar män och våldtar kvinnor och barn. Min granne är från ett så’nt ställe. Men nu vill islamisterna här ta över dom kristnas samlingslokal. Dom kommer i bilar och står och tutar utanför när dom kristna har gudstjänst därinne. Polisen bryr sig inte, bara om det skulle vara svenskar som gjorde som islamisterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s