Billiga spel = Mycket mindre piratkopiering. Enkel matematik.

Där ser ni alla ni spelföretag som gnäller om att folk piratkopierar. Minecraft säljs väl för runt en hundring och folk väljer att köpa det istället för att ladda ner! När ni släpper spel som kostar runt 600 kr är så det väl klart folk ryggar tillbaka och väljer att ladda ner. Är det så svårt att förstå? Det var väldigt längesen jag kom över ett spel som verkligen var värt sitt pris.
Jag köpte Warcraft 3 och expansionen för 200 kr och det var väl spenderade pengar med tanke på hur mycket jag har spelat.
Jag köpte dessutom Red Alert 3 som visade sig vara den värsta skiten jag slängt ut pengar på, det är såna spel som gör att jag inte köper spel numera om jag inte vet att dom kommer vara riktigt riktigt bra.

DN

Annonser

2 svar till “Billiga spel = Mycket mindre piratkopiering. Enkel matematik.

  1. Så är det väl generellt med många saker om de är billigare. Tänk dig om DVD-filmer, eller bio var billigare. Då hade färre människor laddat hem filmer. Samma gäller ju musik och där med också spel. Ganska logiskt men företag vill ju tjäna så mycket pengar de bara kan och sedan gnälla om saker och ting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s